Thursday, January 6, 2011

Xde mood

..Assalamualaikum...

Napelah susah sgt nk dapat MUET band 4...satu takat je lg nk dpt tapi nape xdpt???

teruk kat skill mana nie???

reading?
writing?
speaking?
listening?

plis2! ada sape2 leh tlg@ bg cdgn mcm mana nk skor MUET BAND 4???


=((

3 comments:

Nadzirah said...

hOhO. pernah rasa kekecewaan ituh :( tapi, Allah ada sebab untuk setiap perkara yang Dia tetapkan...

Anyss said...

mmm..2 lar kn...tapi btl kata awk..apa yg terjd pasti ada hikmahnyer..nway, thx k!

cik ungu said...

tengok kekuatan awk katne. kalau awk pandai goreng cerita, then skor area writing. tapi kalau grammar tahap taik mcm saye, susah. huhu.

kalau ade confident nak speak out loud, then try skcore area speaking.

paling senang patutnye listening n writing.
paling susah adelah reading.


err..senang cite, sume susah! sekian~