Saturday, January 8, 2011

Ronda- ronda

..Assalamualaikum...

Mlm nie aku just nk gtau 2 hari lepas aku pegi mall dgn abg n adik aku. Sbnrnyer, nk pegi kejap je sbb biler tghri aku kene amik mama aku kat sekolah. So, smbil2 tunggu mama aku, kitorg pegi cuci mata dekat mall tue jap..Macam semua sedia maklum, skrg supermarket byk bt sale tp kitorg xpegi beli- belah pun sbb bajet kureng..hee..

Tapi, on da way nk balik, ktorg lalu dekat Parkway n ternampak jejaka hensem yg bernilai RM999. Mula2 xperasan harga die pastue lepas bt photoshoot dgn patung tue barulah perasan harga die mahal betoi!

nasib baek aku pegang janggut patung nie manjer2 je kalu x, dh lama tercabut janggut die..huu~

patung kat belakang aku nie besar mcm belon. ni gmbr new year thn lepas...

Setakat tue jelah aku nk cite mlm nie. Bt entry pendek je sbb nk tido awl. Maklumlah, skrg kn musim hujan..So, bes tido tau! ngeh3...

ok, tata semua...
swit dreams...

nota jari manis: dh 2 taon amik gmbr dgn patung je, next year ntahlah, patung mcm mana plak aku jumpe..wee~

2 comments:

fatynadia said...

cik, awak lawa!

Anyss said...

fatynadia; awk pun comel jgk..sy biasa2 jer..huhu