Monday, January 24, 2011

Them

...Assalamualaikum...

Pagi tadi saya pegi jumpa my friends from usm penang..Dorg datang sini sbb ada event dekat usm kubang kerian..So, b4 i miss the moments wif my beloved frens after long time no c them (farah n ezah), i asked them to have a breakfast wif me...

Farah n ezah order nasi lemak tapi saya xmakan sbb xlalu sgt mkn nasi wktu pagi skrg. Saya order milo O panas je satu. Kitorg borak2 lar pasal life masing2.Actually, dorg dah berada kat kelantan 4 hari tapi kitorg xsempat nk lepak lama2 sbb dorg dtg sbb ada tugas tersendiri. Ezah maen futsal, farah plak, jadi pengurus budak2 debat usm penang. Dorg dtg sini sbb usm kat sini jadi tuan rumah..Ada jgk 2 org lagi geng kitorg xdpt dtg- fadhilah n yana...Terkilan jgk sbb dh lama xtgk dorg br2..Harap2 lepas nie, kalau pjg umur, ada peluang bt reunion jumpa kwn2 lama saya. Miss them damn much! aarrrgghhh~!!!

Lepas htr farah n ezah balik apartment maharani, saya sempat snap a few pictures bt kenangan..xpelah depan apartment tue pun asalkan ada gak memori ktorg jumpa tahun nie.Huhu..

wif ezah sayang. muka saya pucat sbb xsempat nk pakai elok2 compact powder kat muka tadi.hehehe..ah! lantak r, asalkan dpt amik gmbr gan ezah sudaa~

wif farah merangkap my rumate for 2 semester kat U dulu. Dh berpunyer n pakwe die org negeri i jgk tau.huhu..farah nie talkative.die org kuantan. lupa lak nk gtau, ezah plak org terengganu.

Dorg dah bertolak balik usm penang pukul 2ptg tadi.waa~ nk nangis..sbb mcm kejap je jumpa.. =(

tapi saya kene terima hakikat, masing2 dah ada hidup tersendiri..dats life!
Saya harap my frens sentiasa success dlm hidup n semoga dipertemukan lg dgn dorg..

Oklah, dh nk tidow. Esk nk jd driver adik pegi sekolah plak.hee~

Selamat mlm n thx for reading dis simple entry!

T_______T

3 comments:

fatynadia said...

baju awak yang cardigan ada kedut2 dekat bahu tu lawaaaaa

Nadzirah said...

hehe.. diorang mesti pegi sebab sukum..

Anyss said...

fatynadia; tQ dear.. =)

nadzirah; xtau r plak.lupa nk tanya sukum ke ape..hee~