Monday, January 3, 2011

Reunion

Assalamualaikum

Malam nie aku nk bt post pasal kwn2 yg aku jumpa masa cuti sem hari tue. Masa aku byk dihabiskan dgn dorg. Aku jumpa dgn geng sekolah rendah,sekolah menengah n geng cikgu muda..wee~

Most of the time ktorg jumpa dkt KB Mall..Hampir 3x seminggu muka aku dk tayang dlm KB Mall. Tapi korg jgn plak ingat negeri kesygan aku nie xmembangun..Actually, ada je supermarket laen tapi ktorg mmg suka pegi KB Mall sbb senang parking kat sana pastue dekat je dgn rumah aku.hehehe...

So, tanpa membuang masa, aku biarkan saje gmbr2 kat bwh nie bckp tanpa suara..huhuhu..

nie ozie name die. Kwn aku nie pandai masak tau sbb ikut jejak langkah mak die yg keje chef dkt KL.Kalau ada yg berkenan, gtau aku nti aku eyjas utk korg..aku tuju utk kaum adam r nie.hehehe...

yg nie plak nama dier mariam tapi aku panggil yam je..cantik kn combination baju dgn shawl die..mmg ayuness molek yam hr tue..ngeh3..

yg tudung pepel aku panggil die wani n yg pakai cardigan merah tue name die syairah. aii..muka aku nampak bulat r plak dlm gmbr nie


Xcukup dgn gambar kat luar, ktorg amik plak gmbr dlm fitting room..nasib baek xsesak nafas sbb ramai sgt dlm bilik..hukhuk..


btl x aku ckp?..ktorg amik gmbr dlm fitting room..aku lupa r nape dorg suke kat aku..aku ada bt lawak ke ek hr tue..hehehe...

kami yg suka bergambar xkire tempat.. =p

kitorg cita2 nk jadi polis ms kecik tapi dsbbkan masing2 kene reject, kitorg pun posing mcm pgng pistol air  jelah dlm fitting room. kuakuakua..

ah! lupe plak aku ada pegi kenduri kawen kakak kepada kwn aku tapi kakak die xde dlm gmbr nie sbb kitorg yg lebih2 amik gmbr..dorg nie kwn yg keje sm2 dgn aku dulu..dari kiri, k.mimie, k.gee yg baru pengantin baru, k.fahmie yg dk tgh2 tue n k.kina yg pakai baju kunim..aku je bajet ayu pegang bunga.maklumlah amik berkat nk cepat kawen..hahaha...

sis nie kakak kepada k.fahmie yg dk tgh2 dlm gambar kt atas td. dgn muka selamba, aku ajak je die amik gmbr dgn aku tapi aku bt mcm dh kenal lama akak nie..hukhuk..tapi nape muka aku nampak pucat dlm gmbr nie..haish!

lepas beberapa minggu, aku jumpa dgn cikgu2 yg mengajar sekali dgn aku dulu dkt Billion plak. hah..waktu nie aku pegi Billion setelah lama melepak dgn kwn2 laen dkt KB Mall. Bkn ape, kitorg jumpa dkt sana sbb sekolah dkt Billion lgpn hari tue, akak2 nie sume ada program dkt sekolah so, waktu rehat dorg nie jelah kitorg blh jejak kasih..hepy sgt2 dgr cite ramai yg dah bertunang..wuwuu~

aku xde dlm gmbr nie sbb aku kn photographer handal..angkat bakul kaen sendiri..muahahaha..sekali tgk, mcm gmbr majalah sekolah plak..huhuhu..

mmm..aku letak sket je gmbr2 aku kluar outing kali nie sbb internet slow mcm siput..

nway, thank u for reading this entry! =))

4 comments:

Nadzirah said...

wah ! syoknye keluar outing. huhu. cantik la shawl awak yang warna coklat tuh. (oppss ! keluar topik)

Anyss said...

haha..tQ awk...

irma-ain ibrahim said...

jealous!

ashiya_maki215 said...

upe nye cik adk manis ni active blog..hihi...i like dis entri la..like3<3

irma:bl lop kt nk kua sm2 rmai2 ni?cpt blk sn!hihi